21.1.19.

"Pipita" ima sreće što ga Gattuso nije pretukao! Da li su Higuaín i Bonucci od iste "sorte"!

Šta se dogodilo pred današnji meč protiv Genoe i da li je Rino Gattuso u pravu, ili jednostavno ne shvata zakone današnjeg fudbala?

Prema informacijama italijanskih medija, došlo je do velikog sukoba između Higuaína i Gattusa.

Žestoka rasprava u kancelariji uzrujala je trenera Milana jer je Argentinac tražio da ne igra danas protiv Genoe jer čeka transfer u Chelsea. Gattuso se jedva sabrao da ne objasni Higuaínu šta misli o njemu "neverbalnim" načinom komunikacije.

Razbesneo se, želeo je da klub kazni Pipitu na rastanku, ali je Milan odlučio da ne diže tenziju jer oni jedva čekaju da vide leđa nezadovoljnom Argentincu.

Kažu da je pre konferencije za štampu Gattuso privatno pričao sa novinarima i rekao da mu se gade ljudi kao Higuaín i Bonucci koji se posle sezone vratio u Juventus.

"I ja sam iz šampionskog Milana otišao u Sion, nije lako, navikao sam na trofeje, ali sam stegnuo zube i ostao. Nisam išao okolo i kukao i tražio da odem nego sam se borio", rekao je besni Gattuso.

Ipak, čitava priča će biti brzo gotova, u sredu stiže Piątek, na pozajmicu sa obaveznim otkupom, a Higuaínova avantura u Milanu se završila tužno, osam golova, stigao je kao Mesija, sada izlazi na zadnja vrata, čeka odlazak u Chelsea...