5.1.19.

Sergej ostaje u Laziju

To je potvrdio njegov menadžer Mateja Kežman.

Sergej Milinković-Savić definitivno neće ići iz Lazija ove zime.

Srpski fudbaler je i dalje pod smotrom velikog broja ekipa. Ali, uprkos interesovanju, on ostaje u Rimu, tvrdi njegov agent Mateja Kežman.
“Milinković Savić ovog meseca neće napustiti Lazio, to je 100 odsto sigurno. Ima dugoročan ugovor sa klubom, srećan je i iznad svega nije na prodaju u zimskom prelaznom roku. Pokazao je koliko voli klub uprkos brojnim ponudama,” poručio je Kežman za portal Lalaziosiamono.it.

Već su se ove zime pominjale različite informacije. Od toga da mu je cena pala na 50.000.000, do toga da ga želi Milan na pozajmicu tešku 9.000.000 uz obavezan otkup od 70.000.000. Pored Milana pominjao se i Inter. A ranije i praktično svi veći klubovi od Juventusa do Paris Saint-Germaina.

Govorio je Kežman i o igrama Sergeja u klubu iz Rima.
"Ljudi često zaboravljaju da on nije napadač. Njegov posao nije da daje golove. On daje mnogo timu tokom igre. Nije u redu da pričamo o njemu i odlasku iz Lazija svakog puta. Nije na prodaju ovog meseca. Moramo da poštujemo Lotita kao predsednika. Lacio je isto veliki klub, uz svo poštovanje prema drugim timovima", rekao je Kežman.

Milinković-Savić je ove sezone na 18 mečeva za Lazio dao tri gola. U poslednje vreme je vezao dva i pokazao da se vratio u dobru formu.

Očigledno ćemo ga i u nastavku sezone gledati u dresu Lazija. Jedna dilema manje za ovu zimu.