20.1.19.

Zbog Alena Halilovića bi dolazak Piąteka u Milan mogao da propadne

Genoa ga ne želi.

U prethodnim danima se dosta špekuliše o transferima koje će napraviti Milan, a u centru pažnje su Gonzalo Higuaín i Krzysztof Piątek.

Higuaín gotovo sigurno ide u Chelsea, a njegova zamena trebao bi upravo da bude Piątek koji iza sebe ima odličnu polusezonu u dresu Genove. Iako se pre nekoliko dana činilo da je sve dogovoreno danas smo dobili novi preokret u svemu tome.

U Milanu su čekali potvrdu da Piątek stiže na San Siro za 35 miliona evra, dok je u suprotnom pravcu trebao Alen Halilović. Međutim, sve je po novo stopirano nakon što su čelnici Genove poručili da ne žele Halilovića u ovom razmeni, već Andreu Bertolaccija.

Halilović je letos stigao kao pojačanje u Milan, ali mečeve većinom prati s tribina i jasno je zbog čega Rossoneri žele da ga se reše. Ipak, Genoa je poručila da Halilović neće biti deo ovog dogovora jer im jednostavno nije potreban takav fudbaler.

Ipak, to Rossonerima ne bi trebalo da napravi problem jer Bertolacci nije fudbaler na kog Gennaro Gattuso previše računa. Što se tiče Halilovića njegova sudbina na San Siru je pod velikim upitnikom.